Betalingsmogelijkheden

In onze webwinkel heeft u de keuze uit verschillende betaalmethodes, namelijk iDeal, vooraf overmaken, creditcard, Paypal en Mistercash/Bancontact. Een betaling verloopt altijd via een beveiligde SSL-verbinding.

BetaalwijzeKosten
iDeal Gratis
Afterpay (achteraf betalen) Gratis
Creditcard Gratis
PayPal Gratis
MisterCash Gratis
Vooraf overmaken/bankoverschrijving Gratis

 

iDeal

De meest gebruikte betaalmogelijkheid is, betalen via iDeal (95% van de klanten). Via iDeal betaalt u op een veilige en eenvoudige manier via internetbankieren bij uw eigen bank. Na goedkeurig van uw betaling ontvang u een bevestiging van uw eigen bank. Kortom, iDEAL is veilig, snel en makkelijk.

De volgende banken maken gebruik van iDeal-betalingen: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank.

Achteraf betalen - Afterpay

Veel van onze klanten vinden het prettig om producten te zien voor ze afrekenen en deze manier van betalen sluit daar goed op aan. AfterPay voert voor Hecospecialist.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €250,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €400,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U ontvangt de factuur en betaalinstructies per e-mail nadat u het pakket in ontvangst heeft genomen. U heeft 14 dagen om de factuur te voldoen. Bekijk de betalingsvoorwaarden van Afterpay.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Let op: deze manier van betalen loopt via Afterpay. Afterpay voert hiervoor een kredietcheck uit. Wordt uw bestelling geweigerd, dan verzoeken we u om contact op te nemen met Afterpay.

Vooraf overmaken

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een factuur per e-mail. In deze e-mail vindt u het totaalbedrag van uw bestelling en uw ordernummer. Het volledige bedrag dient u over te maken op het rekeningnummer, zoals vermeld in de factuur onder vermelding van het ordernummer. Zo wordt uw betaling snel verwerkt. Na overschijving van het totale bedrag wordt uw bestelling direct verstuurd.

Paypal

Razendsnel betalen, zonder bankpas? Kies dan voor betaling via Paypal. Bij Paypal hoeft u niet in te loggen met een bankpas, maar logt u in via uw eigen Paypal-account. Na het plaatsen van de bestelling wordt u direct doorgestuurd naar de pagina van Paypal. Heeft u nog geen account bij Paypal? Binnen enkele stappen heeft u een account aangemaakt.

Daarnaast profiteer u als klant van de zekerheid die de Paypal-aankoopbescherming biedt.

Creditcard

In onze webwinkel betaalt u eenvoudig met een creditcard: Visa, Mastercard en American Express. Voor een creditcard betaling hoeft u zich niet te registeren, ook verloopt een crediticardbetaling geheel veilig via een SSL-verbinding. Voor een betaling via creditcard vragen we geen extra vergoeding. Wij zorgen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling van de betaling.

Mistercash/Bancontant Voor Belgische klanten is Mistercash de meest gekozen betaalmethode. Betaalt u via Mistercash dan betaalt u geen extra transactiekosten. Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van Mistercash. Via Mistercash betaalt u veilig en snel in uw vertrouwde internetbetaalomgeving.

Moment...


{{var product.name}}
toegevoegd aan uw winkelwagen.Verder winkelen

Naar kassa en afrekenen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen