Bezorging en verzendkosten

Uw bestelling wordt standaard verstuurd via PostNL. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ons via e-mail een Track & Trace code. Zo volgt u eenvoudig uw bestelling. Uw bestelling wordt altijd binnen 2 werkdagen op het opgegeven afleveradres geleverd. Als u een account aanmaakt, is het mogelijk om verschillende afleveradressen in te stellen. Uw bestelling wordt door PostNL bezorgd op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur en op zaterdag.

Indien er op het afleveradres niemand aanwezig is, dan laat de medewerker van PostNL een notitie achter. Het pakket wordt dan de volgende werkdag nog een keer aangeboden of het pakket wordt bij de buren afgeleverd. Als het pakket ook bij de tweede poging niet is afgeleverd, gaat het terug naar het depot van waaruit de levering heeft plaatsgevonden. Als u contact opneemt met PostNL is het vaak mogelijk om binnen twee dagen uw bestelling nog af te halen bij het depot. Hierna wordt het pakket retour gestuurd naar ons. Helaas is het (nog) niet mogelijk een tijdsindicatie voor levering aan te geven via de website. Wilt u de bestelling op een specifieke dag geleverd hebben, neem dan vooraf contact op. 

Bezorgd op een dag naar keuze

Bestelt u vandaag, maar lukt het niet om uw bestelling morgen te ontvangen? Wilt u uw bestelling op een specifieke dag laten leveren? Geen enkel probleem. Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw bestelling. We zorgen er dan voor dat uw bestelling op de gewenste dag wordt geleverd.

Zodra uw bestelling is verstuurd en is verwerkt door PostNL, ontvangt u een bevestiging van verzending met daarin een Track & Trace code, zodat het pakket eenvoudig te volgen is.

Verzendkosten Nederland

De kosten voor verzending binnen heel Nederland zijn €6,95. Bij bestellingen vanaf €50 rekenen wij géén verzendkosten. Ongeacht het gewicht van het pakket en het aantal bestelde artikelen.

Verzendkosten België

De verzendkosten voor verzendingen naar België zijn €6,95. Bij bestellingen vanaf €50 rekenen wij géén verzendkosten. Ongeacht het gewicht van het pakket en het aantal bestelde artikelen.

Moment...


{{var product.name}}
toegevoegd aan uw winkelwagen.Verder winkelen

Naar kassa en afrekenen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen