Waarom Multi Monti schroeven?

Multi Monti schroevenIn de constructiebouw wordt vaak gebruik gemaakt van Multi Monti schroeven. In ons assortiment vindt u een groot aantal MMS-S zeskantkop schroeven. Deze schroeven worden voornamelijk gebruikt om staal te bevestigen aan of baksteen. Zoals bij het plaatsen van een trap, het plaatsen van een hek of het ophangen van een radiator. Ook bij het plaatsen van stellingen of het vastzetten van een railing aan de betonvloer worden vaak Multi Monti schroeven gebruikt.

De Multi Monti schroeven hebben een hoge draagkracht en zijn nauwelijks gevoelig voor slijtage. U plaatst de schroeven eenvoudig en snel zonder de schroeven te verankeren in een plug of een spreidanker. U draait alleen een gat in het beton dat even groot is als de diameter van de kern van de Multi Monti waarna de betonschroef zonder moeite in het beton is te draaien.

De betonschroef heeft een zeskant kop waardoor u eenvoudig met een ratel en een zeskant dop de schroeven muurvast draait in beton of steen. De gaten voor de schroeven dient u altijd voor te boren. Door gebruik te maken van deze schroeven wordt de montage tijd verlaagd tot 50%. Een ander voordeel is dat deze schroeven dichtbij de rand te plaatsen zijn. Het schroefanker mag daarnaast, na montage, direct worden belast. Daarnaast kan de schroef een grotere belasting aan dan schroeven met een plug en betonschroeven met een spreidanker. De schroeven zijn online verkrijgbaar in verschillende afmetingen: diameter van 7,5 tot 12 mm.

Multi Monti schroef

Bekijk het assortiment Multi Monti schroeven

HECO Multi Monti schroeven worden gemiddeld beoordeeld met een 9.2, gebaseerd op meer dan 90 klantbeoordelingen. Prijzen van €22.14 tot €45.59

Moment...


{{var product.name}}
toegevoegd aan uw winkelwagen.Verder winkelen

Naar kassa en afrekenen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen